Denna vecka
Måndag
Stekt Fiskfilé serveras med remouladsås och kokt potatis.
Oxbringa serveras med krämig pepparrotssås och rotmos.
Tisdag
Hemlagade Raggmunkar med lingon.
Stekt Fläsk serveras med bruna bönor/ löksås.
Havets wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, lingon, Sunnanås potatismos.
Dillkött serverad på kyckling
Onsdag
Mustig fiskgryta med smak av purjolök och morot serveras med kokt potatis.
Kycklingschnitzel serveras med sweet chilikräm och råstekt potatis.
Torsdag
Torsdag 1 maj
serverar vi Helgbuffé
Inkl. nybakat bröd, salladsbuffé, kaffe & dessert.
Serveras kl. 11.30-15.00
Ugnsbakad lax serveras kall citrussås och koktpotatis.
Fläskfilé serveras med rödvinssås och potatisgratäng.
Fredag
Stekt fisk serveras med sandefjordsås och kokt potatis.
Porterstek serveras med vinbärsgelé, kokta morötter och klyftpotatis.
Fredagskaka.
Helgmeny
Helgens Buffé
Inkl. nybakat bröd, salladsbuffé, kaffe & dessert.
Serveras kl. 11.30-15.00
Pankopanerad fiskfilé serveras med skagensås och kokt potatis.
Vildsvins ytterfilé serveras med klyftpotatis, rostade rotfrukter och svampsås.
Nästa vecka
Måndag
Vi serverar alltid en kött och en Fiskrätt varje dag.
Tisdag
Vi serverar alltid en kött och en Fiskrätt varje dag.
Onsdag
Vi serverar alltid en kött och en Fiskrätt varje dag.
Torsdag
Vi serverar alltid en kött och en Fiskrätt varje dag.
Fredag
Vi serverar alltid en kött och en Fiskrätt varje dag.
Helgmeny
Vi serverar alltid en kött och en Fiskrätt varje dag.